Nu när hösten är i antågande så väntar sköna, mysiga hemmakvällar i soffan med gott sällskap och, förstås, en kopp te.
Att få sitta och titta på när löven skiftar färg inifrån ett mysigt och skönt hem med en värmande kopp te i handen är bland det härligaste som finns.
Den svenska hösten är dessutom så himla vacker med alla sina färger och solen som liksom ger ett lite mättat ljus över tillvaron.
Hur man vill ha sitt te är självfallet upp till var och en, smaken är som bekant som baken.
Men faktum är att många gör ett vanligt fel när de kokar sitt te, enligt te-experten Martin Isark.
Här är klassiska misstaget
Martin Isark är en engelsk matjournalist och har medverkat i både tv-program och tidningar där han rest världen runt sedan 1990-talet för att prova både mat och dryck.
För The Mirror har Martin nu avslöjat det vanligaste misstaget folk gör när de kokar te.
Oftast kokar man upp vatten, häller det i tekoppen med tepåsen, låter det dra några minuter för att sedan avlägsna tepåsen och hälla i socker och mjölk, om man vill.
Men under denna process gör många ett misstag.
– Det är dags att slå hål på myten om att man ska ha kokande vatten. Att ha för varmt vatten dödar flera viktiga nyanser av tesmaken och kvar blir istället ett kraftig smak av torra, tydliga tanniner, säger Martin till The Mirror.
Här är den perfekta temperaturen
Att använda sig av kokande vatten när man gör te kommer, enligt Martin, från förr i tiden då man var tvungen att koka allt vatten för att vara säker på att vattnet var drickbart.
Tydligen är detta ett misstag som näst intill alla gör, till och med riktiga te-konnässörer.
Istället så bör man låta vattnet svalna tills det är cirka 80 grader varmt, innan man häller upp det i tekoppen tillsammans med tepåsen.
– Överkokt tevatten gör att teet inte smakar bättre än kålvatten, säger Martin till The Mirror.
Visste du om detta? Jag hade ingen aning!
Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!